Készüléktervezés

Referenciáink, Tevékenységeink

A BDHE Zrt. nagy tapasztalatokkal rendelkezik különböző nyomástartó berendezések tervezésében és ezek gyártásának támogatásában az ipari alkalmazások számos területén, különös tekintettel az energetikára és vegyiparra.

A folyamatos képzésekkel, az aktuális előírások és szabványok naprakész ismeretével, az iparágban jellemző trendek alkalmazásával költséghatékony módon biztosítjuk az optimális műszaki megoldást a megrendelőink számára.

Cégünk rendelkezik az ISO 9001 tanúsítvánnyal, tervezési tapasztalattal és referenciákkal az EN13445, EN12952, AD2000 szabványok szerint. Partnereinkkel közösen számos konstrukciós tervezésben vettünk részt ASME VIII. Div 1. szerint.

Nyomás alatti berendezésre van szüksége? Hagyatkozzon a tapasztalatainkra. Körültekintő méretezés és konstrukciós kialakítás a legkülönbözőbb alapanyagokkal az Ön igényei és elvárásai szerint a határidők szigorú betartásával. Elkészítjük a hőtechnikai, áramlástechnikai és szilárdsági számításokat, szükség esetén végeselemes vizsgálatokat és szimulációkat, a gyártáshoz szükséges teljes tervdokumentációt, beleértve az engedélyeztetési tervdokumentációt is. Extrém nyomások, vagy hőmérsékletek esetén is számíthat ránk.